THCS THPT Khánh Hoà

OVERVIEW

This website thptkhanhhoa.edu.vn presently has an average traffic classification of zero (the lower the more traffic). We have sifted twenty pages within the web site thptkhanhhoa.edu.vn and found twenty-two websites linking to thptkhanhhoa.edu.vn.
Pages Analyzed
Links to this site

THPTKHANHHOA.EDU.VN RANKINGS

This website thptkhanhhoa.edu.vn is seeing variant levels of traffic for the whole of the year.
Traffic for thptkhanhhoa.edu.vn

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for thptkhanhhoa.edu.vn

Last Year
Traffic ranking by day of the week for thptkhanhhoa.edu.vn

LINKS TO WEB PAGE

Thời Khóa Biểu

SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO SÓC TRĂNG. TRƯỜNG THCS and THPT KHÁNH HÒA. THỜI KHÓA BIỂU NĂM HỌC 2015 - 2016. Lựa chọn thời khóa biểu cũ hơn -. Thời khóa biểu khối lớp. Thời khóa biểu khối lớp. Thời khóa biểu giáo viên. Thời khóa biểu giáo viên. Thời khóa biểu phòng học. Thời khóa biểu phòng học.

WHAT DOES THPTKHANHHOA.EDU.VN LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of thptkhanhhoa.edu.vn Mobile Screenshot of thptkhanhhoa.edu.vn Tablet Screenshot of thptkhanhhoa.edu.vn

THPTKHANHHOA.EDU.VN HOST

I revealed that a single root page on thptkhanhhoa.edu.vn took two thousand six hundred and fifty-four milliseconds to load. Our parsers could not discover a SSL certificate, so therefore our parsers consider this site not secure.
Load time
2.654 seconds
SSL
NOT SECURE
Internet Address
123.30.187.12

FAVORITE ICON

SERVER OPERATING SYSTEM

I identified that thptkhanhhoa.edu.vn is utilizing the nginx/1.8.0 operating system.

PAGE TITLE

THCS THPT Khánh Hoà

DESCRIPTION

CONTENT

This website has the following in the web site, "2136 EDT Thứ hai, 17082015." Our analyzers analyzed that the web site also stated " BAN THANH TRA NHÂN DÂN." The Website also stated " TIN TỨC - SỰ KIỆN. HOẠT ĐỘNG ĐOÀN - ĐỘI. CHI ĐOÀN GIÁO VIÊN - HỌC SINH. SỬ - ĐỊA - GDCD. HÓA - SINH - TD - QP. LÝ - CN - MT - AN. KHUYẾN HỌC - KHUYẾN TÀI. Phần mềm - Tiện ích. Lịch thi của học sinh. Lịch coi thi của giáo viên."

VIEW OTHER BUSINESSES

Trường THPT Thanh Đa - www.thptthanhda.edu.vn

Trang chủ giao diện đầy đủ. Trang chủ giao diện di động. Cổng Thông Tin Điện Tử. Thông báo của trường THPT Thanh Đa. Hiện nay trường THPT Thanh Đa đã nhận được bằng tốt nghiệp THPT 2016 tuy nhiên vẫn chưa đủ. Trường sẽ phát trước cho một số học sinh cần gấp để kịp bổ túc hồ sơ thi. Các học sinh khác vui lòng chờ Sở cấp bổ sung các bằng còn thiếu. Học sinh đến nhận bằng nhớ mang theo CMND.

CỔNG THÔNG TIN TUYỂN SINH - TRƯỜNG ĐẠI HỌC KINH TẾ HUẾ

Lý do chọn trường ĐHKT. Khoa - Ngành đào tạo. Đào tạo sau Đại học. Thầy ơi cho e hỏi. ngành kế toán 2013 về trước là cỡ 16đ mà năm ngoái là 18. 5đ thì năm nay có khả năng cao hơn hay thấp hơn vậy a? Thời gian đào tạo và hồ sơ và.

VTS- KĐ CHẤT LƯỢNG GD

CÔNG KHAI CHẤT LƯỢNG KIỂM ĐỊNH. Thứ Ba, ngày 19 tháng 5 năm 2015. Có hiệu lực từ 5. Thực hiện kiểm định chất lượng giáo dục trường mầm non, cơ sở giáo dục phổ thông và trung tâm giáo dục thường xuyên. 3 Triển khai hoạt động đánh giá.

The Famous Royal Navy Volunteer

Call us to book food 0117 316 9237. We do things a bit differently here! British beer is facing a time of extensive growth and as more independ.